İzlemenizi Tavsiye Ettiğimiz 3 Güzel Film - Film Tavsiyesi

 Bu yazımızda sizlere 3 film tavsiyesi sunacağız. Bu 3 film hakkında ayrıntılı bilgiler vereceğiz. Sizler de film tavsiyeleriniz varsa yazımızın yorumlar kısmından yazabilirsiniz. 



1- Pek Yakında



İzlemenizi tavsiye ettiğimiz ilk film Pek Yakında filmi. Cem Yılmaz'ın filmleri genelde bilinen filmler olsa da bu film birçok kişinin pek bilmediği bir filmi. YouTube üzerinden tamamını izlemek mümkün değil ama çok küçük ücretler ödeyerek çeşitli dijital platformlardan izlenebiliyor. Bu film Cem Yılmaz'ın dram ve komedi dalında çektiği en iyi film diyebiliriz belki de. Güldürürken düşündüren, bir yandan bizi eskiye götüren harika bir film. İçerisinde komedi, aşk, illegal hayat, bir şeyler yapabilmek için her şeyini feda eden insanlar, fedakarlıklar, dostluklar, hepsi işlenmiş bu filmde. Kesinlikle bu filmi herkese tavsiye ederiz. Hele filmdeki Ahben karakterini canlandıran oyuncu Zafer Algöz harika bir oyunculuk sergiliyor. Aynı şekilde Zeki karakterini canlandıran Çağlar Çorumlu efsane bir oyunculuk sergiliyor. Diğer oyuncular da birbirinden efsane oyuncular. Hatta Cem Yılmaz'ın abisi bile oynuyor filmde. Bu filmi kesinlikle izlemenizi tavsiye ederiz. İnanın izledikten sonra defalarca dönüp dönüp tekrardan bu filmi izleyeceksiniz. 

2- Zübük



İkinci olarak tavsiye edeceğimiz ve izlemekten keyif alacağınız film Kemal Sunal'ın Zübük filmidir. Kemal Sunal çıkarları uğruna siyaseti dine alet eden, her türlü hırsızlığı yapan, insanların duygularıyla oynayan menfaatçi bir siyasetçiyi oynuyor bu filmde. Kemal Sunal, Zübükzade İbrahim rolü ile filmde başrolde yer alıyor. Kesinlikle bu filmi izlemenizi tavsiye ederiz. Güldürürken bir o kadar düşündüren ve geleceği gören bir film. Film 80'ler yapımı bir film ama 2020'leri çok güzel görmüş bir film. İzlediğinizde bunu anlayacaksınız. 

3 - Selvi Boylum Al Yazmalım



Üçüncü olarak tavsiye edeceğimiz film Selvi Boylum Al Yazmalım filmi. Bu film bizi geçmişe götürüyor. 1977 yılında çekilen filmde karakterlerin saflığı dikkat çekiyor. Teknolojinin henüz çok ileri olmadığı dönemlerde geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. Bu filmde sadece tesadüf eseri bir arabanın kaza yapmasıyla karşılaşan iki kalp var. Bu aşkın sonunda Asya karakterinin iki arada bir derede kalması ya da doğruyu seçmesi insanı derin derin düşündürüyor. Bu filmde çoğu insanın bilmediği bir husus vardır. Çocuk karakterinde oynayan erkek çocuk karakterini oynayan kişi aslında kız çocuğuydu. O dönem çekimler yapılırken nedendir bilinmez erkek çocuk bulamadıkları için böyle bir durum oluşmuş. Sultan lakaplı Türkan Şoray'ın ve yaşayan efsane Kadir İnanır'ın bu filmini mutlaka izlemelisiniz.

Yorumlar

  1. Ben şu ana kadar çok film izledim ama üç film tek hoşuma gitti ve hala'da 1 Dağ filmi 2 Can Feda ve 3 Karabela bu üç filmi herkese tavsiye ederim ben çok beğenerek izliyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları