Girişimcilere Rahatlama Tavsiyeleri



Girişimci ve işletme sahibi olmak, çok fazla sorumluluğu olan zor bir iştir. İyi performans göstermek ve tükenmiş hissetmekten kaçınmak istiyorsanız, rahatlamanın ve işten ayrılmanın yollarını düzenli olarak bulmanız çok önemlidir.

Bir Girişimci Olarak Rahatlamanın ve İşi Kafanızdan Atmanın Dört Yolu


Uzun bir süre sıkı çalıştıktan sonra kendinizi sakinleştirmenin yollarını bulmaya gelince sahip olduğunuz birkaç seçeneğiniz var. İş hayatında kalmak ve uzun vadede başarılı olmak istiyorsanız, sağlığınızı ve refahınızı bir öncelik haline getirmeyi öğrenmelisiniz . Kendinize bir mola vermek, işinize dönmenize, yenilenmiş hissetmenize ve sorumluluklarınızı yerine getirmeye hazır olmanıza yardımcı olacaktır. 


1. Oyun Oynayın

Bir girişimci olarak gevşemenin ve işten kopmanın bir yolu, oyun oynayarak eğlenmektir. Hafta sonları aile üyelerinizle masa oyunlarını çıkarın veya telefonunuzda kendi başınıza oyun oynamayı düşünün. Teknoloji, çevrimiçi slotlar gibi çeşitli oyunlara ve eğlence seçeneklerine anında bağlanmanıza olanak tanır. Başlamadan ve dalmadan önce, daha keyifli vakit geçirebilmek için bilgisayar oyunlarını nasıl oynayacağınızı okumak akıllıca bir fikirdir . 


2. Aile ve Arkadaşlar İçin Zaman Ayırın

Arkadaşlarınıza ve ailenize zaman ayırarak yoğun bir işletme sahibi olarak da rahatlayabilirsiniz . Örneğin, birinden bir fincan kahve ya da akşam yemeği isteyin ve birbirinizin hayatında neler olup bittiğini öğrenin. İş konularını tartışmaktan uzak durmak için elinizden gelenin en iyisini yapın ve bunun yerine zihninizi profesyonel görevlerinizden ve sorumluluklarınızdan uzaklaştırmanıza yardımcı olacak daha heyecan verici konulara bağlı kalın. Yüz yüze görüşecek zamanınız veya enerjiniz yoksa, telefonu elinize alın ve sohbet edin ve eski bir arkadaşınızla biraz gülün.


3. Tatile Çıkın

Patron olarak rolünüzde bile tatil günlerinizi kullanmak sizin yararınızadır. Şirketinizin başındayken bunu yapmayı unutmak kolay olabilir. Bununla birlikte, mola vermez ve izin vermezseniz, aşırı çalışma ve çok fazla stres yaşama riskini alırsınız. Sıcak bir yere gidin ve sahilde uzanın, böylece kendinizi ofiste olanlardan uzaklaştırabilirsiniz. Siz yokken sizi koruyacak güvendiğiniz biri bulun, böylece tatildeyken çalışma konusunda endişelenmenize gerek kalmaz. 


4. Doğada Zaman Harcayın

Eğer doğanın içindeysen sevdiğin şeyi yapıyorsan egzersiz rahatlatıcı olabilir . Bu nedenle, izinli olduğunuz zamanlarda yürüyüşe çıkmayı veya sahilde yürümeyi düşünün. Doğanın sizi sakin ve kontrollü hissettirmenin bir yolu ve yarışan bir zihni yavaşlatma yeteneği vardır. Birkaç kalori yakarak ve kalp atış hızınızı artırarak işinizden gevşeyebilir ve bağlantınızı kesebilirsiniz. Etrafınızdaki güzel manzaraları ve kokuları görmek ve kafanızı gerçekten temizlemek için bir şans. Asla bilemezsiniz, aradığınız cevaplar bu sessizlik anlarında ve en az beklediğiniz anda size gelebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları