İş Yeri Açanlara Tavsiyeler

Girişimler genellikle bir başlangıç ​​olarak kalmazlar, ilerici bir iş haline gelirler, başka bir başlangıçla birleşirler veya ilk yıllarda başarısız olan girişimler listesinde ne yazık ki bahsedilir. Hatta az sayıda girişim sahibi, uzun bir yol boyunca etrafta kalmak istiyor, sonuçta, istekleri ve hırsları, bireysel endişeleri ve tekrarlanabilir prosedürleri ele almak yerine yeni bir iş kurmaktır.




Bu girişimciler için temel zorluk , çıkış için doğru zamanı belirlemek ve hem kendi işleri hem de kendileri için uygun bir şekilde sorunsuz bir şekilde geçiş yapmaktır. Geniş bir düşünür olarak, sürdürülebilir ve uygun bir çıkışla yüzleşmenin sırları aşağıdaki adımlarda belirtilmiştir:


1. Güçlü ve zayıf yönlerinizi belirleyin:

Bazı girişimciler lider olarak doğarken, bazıları iyi yöneticilerdir ve yine de daha fazlasını yapan olmaktan memnundur. Startup'ların yaklaşık yüzde 75'i tamamlayıcı becerilere sahip ekip tarafından kuruldu. Kendinizi doğru tanımlayın ve en uygun olan doğru yeri değerlendirin. Artık bu uyum için uygun olmadığınızda yola çıkma aralığıdır.

2. Hedefler belirleyin, diğer alanları değerlendirin:

Uzun vadeli hedefiniz, iş ve bireysel faaliyetler arasında eşit bir denge sağlamaksa, devam eden başlangıç ​​rutini sizin için olmayabilir. Sürdürülebilir bir iş olarak girişiminize bağlı kalmalı veya başka bir işte genel bir pozisyon aramak için girişiminizi tamamlamalısınız.

3. Gerçekçi sonuçlar için değerlendirin:

Çoğu girişimci, ilk işini birkaç yıl içinde kurup satabileceğini ve bir sonraki girişime geçebileceğini düşünüyor. Girişimcilerin çoğu, anında başarıya ulaşmadan önce sonunda beş ila on yıl mücadele ediyor. Muhtemelen para kazanma zamanıdır.

4. Zorlanmamak yerine başlangıç ​​zirvesinde çıkın:

Akıllı bir hareket, devam etmek ve işleyen parlaklığıyla tanınmaktır. Sizi düşünmeye devam ettirmek, danışmanlar ve danışmanlarla zamanlama ve ikameler konusunda konuşurken aktif kalmak için bir kriz beklemeyin.

5. Öğrenmeyi ve yetenekleri artırmak için fırsatları araştırın:

Mevcut bir başlangıçtan çok memnun olduğunuzu düşünüyorsanız, o zaman belki de başlangıçtan çıkma zamanıdır. En büyük girişimciler kariyerlerindeki zorlukları ve hedeften daha fazlasını severler. Aşırı satın alma yaklaşımında olduklarında, yeni riskler aldıklarında ve pazardaki değişikliklere uyum sağladıklarında en iyi şekilde uygularlar.


6. İş ilişkilerinizi genişletin:

Başlangıcınızın en yoğun döneminde, çıkış ikameleri ve farklı fırsatlar hakkında izolasyona dönüşmek ve başarısızlık algısına dönüşmek kolaydır. Zeki girişimciler ağlarını büyük şirket yöneticilerini işlerine dahil edecek, uygun olup olmadıklarını anlamak veya her bir kişiyi etkilemek için genişletir, o zaman devam etme aralığıdır.


7. Çıkış ve takip stratejisi:

Belki de evrime ve daha sonra meydana gelenlere bayılacaksınız, eğer onu yaratırsanız, sizin de başınıza gelmesini bekleyecek şekilde gerçekleşecek. En iyi şeylerin sizi görmesi genellikle biraz zaman alır ve aşamalı olarak takip etmek ve her bir bileşeni stratejik hale getirmek daha heyecan vericidir. Kurtarma modu kolay değildir ve bir krizden diğerine sıçramaktadır.


Gerçekten de, Microsoft'tan Bill Gates ve Facebook'tan Mark Zuckerberg'e bakarsak, asla geri çekilip tekrar özetlemeyen birkaç ünlü girişimcinin farkındayız. Ancak bunlar sıradan iş adamlarına göre muafiyetlerdir. Steve Jobs, Richard Branson ve Elon Musk adlarını taşıyan diğer pek çok şirket, çeşitli işletmelerdeki rolleriyle tanınmaktadır. Tüm geri çekilmeleri ilerici değildi, ama iyi sonuçlandılar.


Tüm yöneticiler size tavsiyede bulunacaklar, yeni bir meslek aramak için en önemli dönem, şu anki meslekte zirveye çıktığınız, ancak mevcut işin uzun sürmeyeceğini veya sizi her zaman mutlu etmeyeceğini anlayacak kadar zeki olduğunuz zamandır. Sonunda, doğrular, belirtilen adımları izlemenin gerçek zamanı budur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları