Las Vegas'a Gideceklere Tavsiyeler



Sonunda Las Vegas'a seyahat etmeyi mi planlıyorsunuz? Sizin için birkaç yararlı ipucu topladık. Dünyanın en parıltılı şehrine gitmeden önce çok iyi hazırlanmalısınız. Turbo Casino gibi mekanların hayranıysanız, artık Las Vegas'ta tamamen farklı bir deneyime sahip olacaksınız.

Otelinizi önceden ayırtın


Las Vegas gitmek için popüler bir yer. Her yıl 43 milyon turist şehre geliyor. Talepten daha fazla oda olmasına rağmen, bir yer bulma ihtimaliniz her zaman kesin değil. Bu nedenle odanızı önceden rezerve etmek akıllıca olacaktır. Fiyatlar genellikle son dakikada rezervasyon yaptırdığınızdan daha düşüktür.


Las Vegas yoğun sezonunun dışına çıkın


Aralık, Ocak, Temmuz ve Ağustos, Las Vegas'ta nispeten sessiz olduğu aylardır. O zaman şehirde yüksek sezon değil. Temmuz ve Ağustos, sıcaklıklar yüksek olduğu için sessizdir. Bu aylarda kolayca 40 dereceye ulaşabilir. Tavsiyemiz yüksek sezonun dışında seyahat etmek. Hızlı bir şekilde şehirde bir geceleme için yarısı ödersiniz. Rezervasyon yaparken, büyük konferansları veya etkinlikleri de dikkate alın. Harika bir sanatçı Las Vegas'ta bir kez performans gösterirse, en büyük ödülünüz olabilir. Bu yüzden tatilinizi planlarken gündemi biraz kontrol ettiğinizden emin olun.

ESTA'nızı zamanında düzenleyin


Bazı ülkelerde Amerika için vize almanıza gerek yoktur. Bazı ülkelerde vardır. Varsa bir ESTA ayarlamanız gerekiyor. Bu talep ettiğiniz ve 11 € 'ya dönüştürülen bir belgedir. Dijital olarak talep edebilirsiniz ve bunu kalkıştan en az 2 gün önce düzenlemek zorundasınız. Ne yazık ki, hükümet bazen biraz daha yavaş olabilir, bu yüzden 2 günden daha uzun sürer. Tavsiyemiz bunu yaklaşık 6 hafta önceden ayarlamaktır. Las Vegas seyahatiniz için çok iyi hazırlandınız.


The Strip'in hemen dışında rezervasyon yaptırabilirsiniz


Tabii ki Bellagio Venedik'te kalmayı hayal ediyorsunuz. Ne yazık ki, bu tür oteller aşırı derecede pahalıdır. Hızlı bir şekilde bir oda için gecelik 200 € ödersiniz. Bu genellikle tesis ücretleri olarak adlandırılır. Las Vegas deneyimini yaşamanın bir yolu The Strip'in hemen dışında kalmaktır. The Strip batı veya doğusunda kalmak bazen sadece bir gecelik konaklama için 50 $ ödersiniz. Birkaç dakika içinde hala ünlü Strip üzerinde konum. Kısacası, bir bütçeyle Las Vegas'a seyahat etmek için güzel bir çözüm.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları