Video ile Ürün Pazarlamak! Pazarlama Tavsiyeleri

 



Pazarlama kampanyalarına video ekleyen şirketler, bu tür stratejileri kullanmayan şirketlere göre% 27 daha yüksek tıklama oranına ve% 34 dönüşüm oranına sahiptir. Video pazarlamaya yatırım yapmaya değer mi diye merak ediyorsanız “Evet, buna değer!” Diyoruz.

Bu sadece son trend değil, aynı zamanda videolar çok yönlü ve karlı bir dijital pazarlama aracı olduğu için. Kurumsal video prodüksiyonu şirketlerin katlanarak büyümesini sağlayabilir; Burada, işletmenizin video pazarlamaya ihtiyaç duymasının en önemli beş nedenine bakıyoruz. 


1. Arama Optimizasyonu


İnsanların bir soruna çözüme ihtiyaç duyduklarında sahip oldukları genel alışkanlıkları düşünürseniz, bir arama motoru web sitesini ziyaret ederler. Dünyanın en büyük arama motoru sitesine yerleştirmek için kaliteli içerik oluşturduğunuzdan emin olmak istiyorsunuz; YouTube'un en büyük ikinci arama motoruna sahip olan Google. Daha geniş erişim için diğer sosyal medya platformlarını kullanmak ve sosyal paylaşımlara izin vermek. Kaliteli içerik üretmek için, müşterilerinizin sahip olduğu en önemli sorunlara bakarak başlayın ve ardından bunun etrafında, örneğin 'Öğreticiler' şeklinde video içeriği oluşturun. 


2. Kitlenize Daha Hızlı Ulaşın


İçeriğinize anında yanıt almak istiyorsanız, videolarınızı Facebook'a yükleyin. Bir ' Yerel Facebook Videosu ' yayınlarken , iki kat erişim ve yedi kat etkileşim elde edeceksiniz. Facebook algoritmasının şu anda nasıl çalıştığı sayesinde, video içeriği platformdaki en iyi performans gösteren içerik türüdür. 


3. Yetki Al 


Kameraya gitmek veya canlı video izlemek ve işiniz ve uzmanlık alanınız hakkında konuşmak istiyorsanız, konu ve sektörünüzde otorite figürü gibi görünmenizi sağlar. Hedef kitleniz için bir video, başka türlü elde edemeyeceğiniz bir güven düzeyi oluşturur. Bir blog veya tweet yazmaktan farklıdır; bunun yerine daha kişisel bir etkileşim getiriyor. 


4. İlişki Kurun


YouTube'da bulunduğunuzda veya genişletilmiş erişim nedeniyle Facebook'ta göründüğünüzde, izleyicilerle ve içeriğinizle ilgilenen kişilerle ilişkiyi toplamak sizin işinizdir. Onlarla gerçek zamanlı olarak bire bir bağlantı kurmak için Instagram Live, Facebook Live gibi platformları kullanın. 

Sosyal medya canlı platformlarını bir müşteri hizmetleri aracı olarak kullanmanın olanaklarını hayal edin, bu nedenle müşterileriniz ve müşterilerinizle ilişkiler kurmak için bu canlı akış platformlarını veya medya eylem platformlarını nasıl kullanacağınız konusunda yaratıcı olun. Onları gerçek zamanlı olarak tanıyın; İnsanlar sizi bilir, beğenir ve size güvenirse, ömür boyu müşteri olma olasılıkları daha yüksektir. 

5. Ziyaretçileri Müşteriye Dönüştürün


YouTube'da arama ve bulunmanın değerinin yanı sıra Facebook'un gözü ve yakınlığı ve Twitter, Instagram ve Snapchat canlı akışının ilişki kurma değerine sahip olduğunuzda. Görüntüleyenlerinizi müşteriye dönüştürmek istiyorsunuz .

Bunu yapmanın en iyi yolu, onları video içeriğiniz üzerinden web sitenize, iletişim sayfanıza ve iletişim bilgilerinize yönlendirmek veya bunları e-posta listenize almaktır. Bu şekilde, potansiyel acil müşterileriniz olur veya ömür boyu markaya sadık müşterileriniz olur, çünkü onlarla ilişkilerinizi sürekli sosyal içerik veya onlara haftalık e-posta yoluyla toplayacaksınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları