WhatsApp İçin Bir Tavsiye

 WhatsApp önbelleği nasıl temizlenir ve cihazınıza ne gibi faydalar sağlar?


WhatsApp önbelleği nasıl temizlenir ve cihazınıza ne gibi faydalar sağlar?


Bu eylemi gerçekleştirmek, uygulamanın gerektiği gibi çalışmaması durumunda iyi bir çözüm olabilir.




WhatsApp gibi mobil uygulamalar dünya çapında çok sayıda akıllı telefonda bulunmaktadır, çünkü bu sayede kullanıcıların üretkenliğini ve eğlencesini kolaylaştıran yazılı mesajlar, fotoğraflar, memler, videolar ve hatta belgeler almak mümkündür ; ancak tüm bu dosyaların kaydedilmesi mobil uygulamaların çalışmasını da etkiler .


Belki birçok kişi olduğunu bulduk uygulaması normalden daha yavaş olmuştur , hatta sahiptir indirme veya fotoğraf veya video almada sorun ve bu kaynaklanmaktadır önbellek doygunluğu nerede, geçici dosyalar saklanır tekrar tekrar erişebilmek için uygulamanın oluşturması gerekir .


Bu deponun temizlenmesi önemlidir çünkü veri birikimi uygulamaların çalışmasında bazı sorunlara neden olabilir , örneğin ilk indirildiği zamana göre engellenmesi veya yavaş çalışması gibi sorunlar olabilir ve WhatsApp bundan muaf değildir .


Genellikle bir uygulama iyi çalışmadığında gerçekleştirilen ilk eylemlerden biri en son güncellemeyi aramak olsa da, yanıt bu değilse , uygulamayı silmeyi ve yeniden yüklemeyi de seçersiniz ancak verileri önbellekten temizlemek daha az sıkıcı ve faydalı bir süreç olabilir .


Android cihazlarda , bu işlemi gerçekleştirmek için kullanıcının Ayarlar menüsüne , ardından Uygulamalar sekmesine gitmesi ve bu listede WhatsApp'ı aramaları gerekir Orada, Önbelleği Boşalt düğmesini bulacağınız Depolama seçeneğine gitmelisiniz Bir sonraki adım, ona basmak ve beklemek olacaktır .

İOS işletim sistemi kullanıcıları için , işlem anlık mesajlaşma uygulamasından yapılması gerektiği için biraz değişiklik gösterecektir İçeri girdikten sonra Ayarlar'a ve ardından Veri ve depolama seçeneğine basmalısınız .


Orada, bir sonraki adım , her birinin boyutuna sahip konuşmaların bir listesini bulacağınız depolama kullanımına gitmek olacaktır .

Kullanıcı, her konuşmaya ayrı ayrı tıklayarak, ister belge, ister fotoğraf veya video olsun, dosyalara hangi erişimi silmek istediğini seçme seçeneğine sahip olacaktır Belirtmek gerekir ki bilgi uygulamasından kaldırılmayacak ve kullanıcı olacak sonra tekrar indirmek mümkün.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları