Abone Olunabilecek YouTube Kanal Tavsiyeleri

 Sizlere tavsiyedelisi.com sitesi olarak sınırsızca tavsiyeler vermeye devam ediyoruz. Bu yazımızda YouTube'da göz atmanız gereken bazı kanallar tavsiye edeceğiz.



Serhat Uzunkök


İlk tavsiye edeceğimiz YouTube kanalı genellikle biyografi videoları ile öne çıkan bir kanal. Özellikle dizi oyuncularının hayatlarını popülarite gözetmeksizin videolarında anlatıyor. Popüler kişilerin hayatlarından ziyade genç isimlerin veya televizyondaki yeni yüzlerin hayatları ile ilgili bilgiler veriyor. Başlıklarında genelde kimdir, kimdir nereli gibi kelimeler kullanan bu YouTube kanalı içerik metinlerini genelde orijinal ve güncel hazırlıyor. Genelde Google üzerinden birisi ile ilgili 'kimdir' diye arama yaptığınızda 5 sene önceki 10 sene önceki biyografiler çıkıyor veya birbirinin aynı yazılar çıkıyor. İşte bu kanal güncel ve ayrıntılı olarak biyografi videolarını hazırlıyor. Gündemdeki kişilerin hayatları ile ilgili videolar da var. Yaklaşık 1.5 yıllık bir kanal ve özellikle Survivor yarışmacışları ile ilgili hazırladığı içerikler ve MasterChef yarışmacılarının hayatlarını anlatan videoları çok seviliyor.

Sizler için buraya bir kaç örnek videosunu koyduk.

YouTube Kanal adresi https://www.youtube.com/channel/UC1F4gVuaUTmASXM_4FPloPA





Kastamonu Vlog

İkinci tavsiye edeceğimiz YouTube kanalı Kastamonu ile alakalı bir YouTube kanalı. Kastamonu yemekleri, kültürü ve gezilecek yerleri ile ilgili bu kanaldan güncel bilgiler elde edebilirsiniz. Özellikle hamur işi tarifleri ve yöreye özgü yemek tarifleri videoları ilginizi çekebilir. Klasik bir anlatımdan ziyade kanalda bir çift eğlenceli bir şekilde videolar yayınlıyor. Kimi zaman gezdikleri yerleri vlog şeklinde paylaşıyorlar kimi zaman kendilerinin de bilmedikleri bazı yemekleri öğrenip tariflerini aboneleri ile paylaşıyorlar. Yeni bir kanal fakat genelde sık sık video paykaşıyor ve abone sayıları her geçen gün hızla artıyor. Sizle için bir kaç video buraya koyduk ve adresi de ekledik.

YouTube Kanal Adresi https://www.youtube.com/channel/UCQdTAY_bfI6VbJV6T1U4nyA






Musa Arıkan HD

Üçüncü tavsiye edeceğimiz kanal dizi analizleri yayınlıyor. Genç bir arkadaş olduğu için onu da listemize ekleyerek desteklemek istedik. Diyelim ki bir dizi izlediniz ve ileriki bölümünde neler olacağını merak ediyorsunuz. Bu kanalda videolarda gelecek bölümler ile ilgili tahminler veriliyor. Bazen de özetleri bulabiliyorsunuz. Ayrıca dizi oyuncularıyla ilgili ilginç bilgiler içeren videolar da var. Yeni fakat zamanla gelişeceğine inandığımız bir kanal. Genç arkadaşları desteklemek gerek değil mi? Buraya sizin için bazı videolarını ve kanal adresini koyduk.

YouTube Kanal Adresi https://www.youtube.com/channel/UCm0VvUNYLIL_VCnePslXquQ




Başkent Postası

Bu kanalda da zaman zaman canlı yayın şeklinde ama genelde video olarak haber içerikleri paylaşılıyor ancak özgün şekilde hazırlanan haberler var. Genelde popülarite kaygısı olmadan içerikle yayınlıyorlar. Neredeyse bir TV kanalı ciddiyetinde videolar hazırlanıyor. İsmi Başkent Postası. Kanal'ın merkezi Ankara'da ancak genel haberler ve güncel konularla ilgili de videolar var. Zaman zaman konuk ve ünlü simalarda videolarda yer alıyor. Bazen Sokak röportajları da yayınlıyorlar. Buraya sizler için bir kaç örnek ve video ekledik. Bu arada şunu mutlaka eklemeliyiz. Özellikle seslendirme konusunda gerçekten de üst seviye bir kanal.





Feri Ce

Bu da bir yemek kanalı ancak kesinlikle çok farklı bir kanal. Farklılığı tariflerinden geliyor. Özellikle kimsenin daha önce vermediği tarifleri veren bir YouTube kanalı. Sadece yemek tarifleri yok. Pratik bilgiler, sağlık, moda gibi konulara da bu kanalda değiniliyor. Zaman zaman vlog tarzı videolar da paylaşıyor. Özellikle Arap yemeklerini bulabileceğiniz belki de tek Türk Youtube kanalı. Buraya sizler için bazı videolarını ve kanal adresini ekledik.






Sizlerin de tavsiye ettiği YouTube kanalları varsa buradan yorum kısmından herkesle paylaşabilirsiniz. İyi seyirler...

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları