Evden Para Kazanma Tavsiyeleri

Evden para kazanma yolları çok çeşitli. Sizler için 15 adet evden para kazanabileceğiniz meslekleri derledik. 

Birçoğumuz evden çalışmaktan zevk aldık ve kimse normal 8-5 programına geri dönmek istemiyor. 'Evden çalışıyorum' demek kulağa harika gelse bile, geçimini sağlamak için bir ev işi fikirlerine nasıl başlayacağınızı düşünüyorsunuz. Gününüzü ve veriminizi kontrol etmek de o kadar kolay değil.



Bu yüzden, ev işinden ne yapmak isterseniz isteyin, başlamak için bazı seçenekler etrafında topladım.


Pandemiden sonra en iyi 15 ev işi fikri

Hepsi yapılabilir ve karlı. Diğer tüm işletmeler gibi, tahmin edebileceğiniz gibi biraz sabır ve sermaye gerektirirler.


Aşağıda sadece bir liste var. Başlamak için hangisine tutkulu olduğunuzu, iş-yaşam dengesini, geliri ve diğer faktörleri düşünmeniz gerekir.


Bağımsızlık hissetmek istiyorsan, beni takip et.


Sosyal Medya Danışmanı

Evet biliyorum, bunu daha önce duymuştunuz ama duymaya devam etmenizin bir nedeni var ve bunu bir iş fikri olarak duymaya devam edeceksiniz. Sosyal medya muazzam bir ivmeyle her geçen gün daha da büyüyor ve her işletmenin potansiyel müşterileri tarafından duyulabilmesi için bu platformlarda var olması gerekiyor.


İşletmeler kendilerini bu platformlarda müşterilere çekici kılarlar ve dışarıdan birini işe almak onlar için tam zamanlı çalışmak yerine maliyet etkin olur. Kişisel olarak X veya Y için sosyal medya yöneticisi hakkında her gün gönderiler görüyorum, böylece işlerinde başka şeylere odaklanabiliyorlar.


Facebook, Instagram, tiktok, youtube ve daha birçok platform, birçok işletme sahibinin kullanması zor görünüyor. İşte burada devreye giriyorsun.


Bu iş fırsatının en iyi yanı, zaten bildiğiniz için herhangi bir dereceye veya sertifikaya ihtiyacınız olmamasıdır. Facebook reklamcılığını, biraz gazeteciliği öğrenebilirsiniz ve şimdi mükemmel bir sosyal medya danışmanı veya sosyal medya yöneticisi ya da ne demek isterseniz onu çağırın.


Koleksiyon satıcısı

Eşsiz ve göz alıcı süsleri bulup sergilemekten her zaman keyif aldınız. Öyleyse neden antika ve koleksiyon ürünlerini çevrimiçi satmıyorsunuz? Facebook Marketplace, Etsy, Ebay üzerinden veya kendi web siteniz üzerinden satış yapabilirsiniz. Koleksiyon parçalarınız içindeyseniz, sık sık kullanılan en iyi tasarruf mağazalarını, en iyi bahçe satışlarının nerede yapıldığını ve hangi pazarların en iyi ürünleri verdiğini zaten biliyorsunuzdur.


Köpek Bakıcısı ve Eğitmeni

Bu, dünyada çok gözden kaçan bir fırsattır. Basit ve etkili bir iştir, başlatmak için herhangi bir ekipmana gerek yoktur. Yapmanız gereken tek şey, youtube'daki bazı köpek eğitim videolarını izlemek ve bunları köpeklerinize uygulamak ve kendinizi evcil hayvan bakıcısı ve eğitmeni olarak sergilemek.


Köpek sahiplerine bazı beceriler gösterdiğinizde, köpeklerini ve evcil hayvanlarını size getirmeye devam edecek ve başkalarını işinize yönlendireceklerdir.


Sadece bir köpeği nasıl eğiteceğinizi ve nasıl bir evcil hayvan bakıcısı olunacağını öğrenin, ev tabanlı köpek işinize gitmeniz iyi olur. Daha sonra biraz reklama ve web sitesine ihtiyacınız olabilir, hayalinizdeki işe gireceksiniz.


ABD'de iseniz, 'franchise olma düşünebilir Köpek Sihirbazı '


Fotoğrafçı

Bunu daha önce bir makalede tartıştım. Stok fotoğrafçısı olmak, hiçbir ücret ödemeden başlayabileceğiniz ve iyi bir kariyere sahip olabileceğiniz bir şeydir. Fotoğrafların, insanların, doğanın ve sokakların fotoğraflarını çekmek ve bunları stok fotoğraf ajansları satmak.

htiyacınız olabilecek tek şey, harika dış mekanlar için bir göz.


Stok fotoğrafçısı konusunda biraz ilerleme kaydettiğinizde, muhtemelen etkinlik fotoğrafçısı olmaya da başlayacaksınız. İnsanlarla çalışmayı seveceksiniz, kendiniz olmayı seveceksiniz ve bu basit işte makul miktarda para kazanacaksınız.


Profesyonel olduğunuzu hissettiğinizde, işinizi büyütmek için başkalarına fotoğrafçılığı öğretmeye başlayabilirsiniz.


Hediye Sepeti Düzenleyici

Göz alıcı hediyeler yaratma beceriniz mi var? Öyleyse, bu yüzyıla e-ticarette muazzam miktarda para kazanmak için biçilmiş kaftan.


Hediyeler ve sepetler bu günlerde çok popüler, e-ticaret patlıyor ve dünyadaki herkes doğum günlerini, yıl dönümlerini, iş promosyonlarını ve hayatlarının her fırsatını kutluyor.


Göz alıcı olduğu sürece hediye sepetinize pek çok farklı şey ekleyebilirsiniz. Meyve sepetinden kişisel bakıma, tatlılardan bebek duş sepetlerine kadar pek çok farklı şekilde öğeleri düzenleyebilirsiniz.


Hediye Sepeti düzenlemesi, çok düşük bir yatırımla başlamak için harika bir iş fikridir.


Bisiklet Tamiri

Yaz ufukta. İnsanlar dışarıda olmayı sever. Daha fazla insan yollara çıkıyor ve bisiklet sürmekten keyif alıyor. Bazıları egzersiz yapmak için bisiklet kullanırken, diğerleri bir yere gitmek için araba yerine kullanıyor.


Biraz tamirciyseniz, evinizden bir bisiklet tamir atölyesi açmayı düşünün. Veya işinize yeni bir avantaj sağlamak için kapıdan kapıya bir hizmet sunabilirsiniz.


Jam Satıcısı

Bildiğiniz gibi, Jam bozulmaz. Bu, endişelenmeden büyük partiler yapmamızı sağlar.


E-ticaret hızla büyüyor ve inanılmaz lezzetler yaratabilir ve bunları çevrimiçi olarak satabilirsiniz. İtibarınız varsa ve sağlam bir müşteri tabanınız varsa, yerel gıda mağazaları ve süpermarketler de reçellerinizi sipariş edecektir.


 Gurme reçel yapmak ve satmak, başlamak için yeni bir iş fikri.


Uygulama Tasarımcısı

Mobil uygulamalar, yaratıcıları için milyonlarca dolar kazanma potansiyeline sahiptir.


Öğrenmek ve pratik yapmak biraz zaman alır, ancak öğrenmeyi bitirdiğinizde, bu işte kazanma potansiyeli sınırsızdır. Herhangi bir yerden, herhangi bir ülkede, kendi hızınızda çalışabilirsiniz.


Başka bir Angry Birds bulmana gerek yok. Bu işte en iyi şey, hizmetinizi bir mobil uygulamaya ihtiyacı olanlara sunmaktır.


 Çiçekçi

Herkes çiçekleri sever. Her zor zamanlarda, kötü ruh halini kaldırmak için bir demet çiçek alır. Ve herkese neşe getiriyor.


Verandanızda, bahçenizde veya evinizde çiçek düzenleyebilirsiniz. Ardından müşterinize teslim etmeleri için onlara kuryeler verirsiniz.


Başlaması kolay, düşük yatırımlı iş fikri ve karlı. Odaklandığınız tek şey Instagram sayfası, broşürler, google reklamları ve benzeri pazarlama.


Hatta aranjmanınızı pazarda satabilirsiniz.


Batik Gömlek Tasarımcısı Hippi

Batik t-shirt yapmaktan daha eğlenceli ne olabilir? Sadece yapmak eğlenceli değil, aynı zamanda giymek ve harika görünmek için eğlenceli. Kendinizi tişörtlerle sınırlamanıza gerek yok. Çarşaf, çanta, pantolon, masa örtüsü, perde ve aklınıza gelebilecek her şeyi yapabilirsiniz. Bu zorlu zamanlarda hayatımızda biraz daha renge ihtiyacımız var.


Blogger

Blogcu olmak kolay, eğlenceli ve karlı bir iş fikri. Serbest yazarlar profesyonel olarak blog yazarak iyi para kazanabilirler. Profesyonel fotoğrafçılık ve web tasarımı blogunuzu bir sonraki seviyeye taşıyacak. Google reklamları yayınlayabilir, bağlı kuruluş bağlantıları ekleyebilir ve hatta bir ücret karşılığında konuk blogları oluşturabilirsiniz. Yüksek rekabet nedeniyle, blogunuzu çevrimiçi görünür kılmak için başlangıç ​​sermayesine ihtiyacınız olabilir. Bu miktar yaklaşık 3.000 dolar.  


Yoga eğitmeni

Sosyal medyayı kullanırsanız, muhtemelen her geçen gün daha popüler olduğunuzun farkındasınızdır.


Bir süredir kendiniz çalışıyorsanız, neden bir adım atıp koç olmuyorsunuz? Kendi stüdyonuzu kiralayın, hareketlerinizi ve rutinlerinizi videoya kaydedin ve çevrimiçi eğitimler sunun. Bir Instagram sayfası başlattıktan ve konuyla ilgili reklamınızı yaptıktan sonra insanlar koçluk için size gelir.


İyi ve sıcak bir gelecek iş fikri.


Seyahat Planlayıcısı

İnsanlar tatile gitmek için can atıyor. Bu salgın sona erdiğinde, seyahat planlamacılarına olan talep artacak. Araştırmanızı yapmayı ve bazı popüler yolculukların haritasını çıkarmayı düşünün. Uluslararası kısıtlamalar kaldırıldığında, tatilciler için ilk tercih olmak istersiniz. İhtiyacınız olan tek şey çalışan bir bilgisayar. Neden kendi gezinti tutkunuzu tatmin edip bugün evden başlamıyorsunuz?


Sanal asistan

Serbest çalışan forumlar tamamen 'sanal asistan arıyor' şeklinde yayınlanmaktadır. Evet, birçok profesyonel yoğun iş hayatları için bir tür asistan arıyor.


Sanal asistan olarak, sıkıcı yazılarını, idari görevlerini ve işlerinin diğer yönlerini tamamlayarak işletme sahiplerine ve girişimcilere yardımcı olacaksınız. Hızlı hareket ettiğinizden, güvenilir internete ve rahat bir ev-ofis kurulumuna sahip olduğunuzdan emin olun


Online mağaza

 Çevrimiçi bir işletme, girişimcilik hayalinizi gerçeğe dönüştürmek için mükemmel bir yol olabilir. Drop-shipping'in ortaya çıkmasıyla birlikte, eldeki envanterde para toplamanıza gerek yok.


Sonraki Adımı Atın, Ev İşinizi Başlatın

Kendi ev işinizi kurmak bir tekne yükü gerektirmez ve doğru türde sigorta satın almak, talihsizlere karşı ek koruma sağlayacakt

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları