Güzel Site Tavsiyeleri

 Sizler için çılgın gibi ve hunharca tavsiyeler vermeye devam ediyoruz. Bu yazımızda birbirinden ilginç güzel veya güzel olmayan yani bildiğiniz amaçsızca siteleri bir araya getirdik. Site olarak sizlere kaliteli içerikler hazırladığımız gibi aynı zamanda bazen saçma sapan tavsiyeler de verebiliyoruz. Öyle de bir özelliğimiz var. Neyse korkmayın listemizde güzel siteler de var. Çaktırmayın bazıları belki de hepsi bizim.





Dizi Analiz

dizianaliz.com


Bu site genellikle yayınladığı oyuncu biyografileri ile dikkat çekiyor. İçindeki biyografilere video şeklinde de erişebiliyorsunuz. 'Yazı okumayı sevmiyorum, bir şeyleri video olarak öğrenmek hoşuma gidiyor' diyorsanız bu site tam size göre. Yeni çıkan dizilerle ilgili haberler de sitede mevcut. 


Hollanda İnfo


İşte bu siteye kesinlikle kimse hayır diyemez. Hollanda ile ilgili bilgiler veren bir site. Aklınıza Hollanda ile ilgili ne geliyorsa bu site paylaşıyor. En güzeli de sitenin yeni olması ve bilgilerin güncel olması. Bilgi bankası gibi diyebiliriz. Hollanda'da çalışma şartlarından tutunda Hollanda Tavşanı'na kadar ne ararsanız var. Özellikle gezilecek yerleri konusunda güzel fikirler edinebilirsiniz bu site sayesinde. Bazen Hollanda basınında olan bizim Türkiye'de duymadığımız bazı haberlere de yer veriliyor. Kısaca özgün ve kaliteli bir site.


Dizi Analiz Fragman


Bu sitede güncel dizi haberleri bulunuyor. Dizi fragmanları ve analiz yazıları da var. Özellikle günlük dizilerle ilgili içerikleri bulmak zor ve bu sitede genelde bu dizilere yoğunlaşılmış. Emanet dizisi ve Yemin dizisi ile ilgili yazılara ve özetlere bu siteden ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca bazı yazılara da YouTube videosu sayesinde görsel ve sesli olarak da erişebilirsiniz. Yeni ama kendini sürekli geliştiren bir site.


Tavsiye Delisi


Tabi ki de kendimizi de tavsiye edeceğiz. Ne bekliyordunuz? Kendimizi nasıl es geçeriz? 
Bu sitede de bazen kaliteli tavsiyeler bazen de saçma sapan tavsiyeler veriliyor. Henüz yeni olan bir site ama verdiği tavsiyelerle nereye kadar gider meçhul. Güzel kapı kolları tavsiyeleri diye bir yazı görürseniz bu sitede şaşırmayın. O yöne doğru kayacak gibi...

Şimdilik güzel site tavsiyelerimiz bu kadar. Yeter zaten hepsi bizim güzel sitelerimiz :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları