Krem Tavsiyesi! Cilt Bakımı İçin Tavsiyeler

 Hepimiz için gün içerisinde belki de en önemli soru "Acaba bugün nasıl görünüyorum?" sorusu. Yüzümüzün, cildimizin nasıl göründüğü ve insanların bize dışarıdan baktıklarında nasıl gördükleri bizler için bir numaralı merak konusu. Tavsiyeler vermeye devam ediyoruz ve size 3 krem tavsiye ediyoruz.




Genç ve güzel görünmek herkes ister elbette. Fakat insanlar bilmeli ki cildine gerekli ve yeterli değeri verirlerse ancak bu sayede kendilerini yenileyebilir ve ancak yine bu sayede kendi güzelliğini ortaya çıkarabilirler. Cildimizin güzelliği için de genellikle kremlere ihtiyaç duyarız ve kremler de cildimizin görünümüne parlaklık katar.


3 Krem Tavsiyesi


Hemen sizlere farklı yöntemlerde farklı tariflerde kremler önerebilirim. Göz çevresi için aloe veralı göz kremi sizin de favorileriniz arasındaki yerini alabilir.

2 çay kaşığı üzüm çekirdeği yağını ve 2 yemek kaşığı aloe vera jelini karıştırarak göz çevrenizdeki kırışıklıklara sürebilirsiniz. Değişimi siz de fark edeceksiniz.

Diğer bir krem ise gliserinli el kremi. Burada da 1 yemek kaşığı gliserini benmari usulü eriterek, 1 limon suyunu ve 1 çay kaşığı zeytinyağını ekleyin. Ve daha sonra kreminizin soğumasını bekleyin. Elinizdeki çatlaklara ve yaralara harika bir çözüm olacak.

Son olarak da yüz kremi için 1 tatlı kaşığı balmumunu benmari usulü erittikten sonra üzerine 2 yemek kaşığı badem yağı ve 2 yemek kaşığı gül suyu koyarak karıştırın. Ve işte size muhteşem bir yüz kremi.

Cildimizi koruyacak bu kremleri bir an evvel hiç vakit kaybetmeden yapmaya başlamak hepimiz için faydalı olacak. Benden söylemesi.

Yorumlar

  1. Kirpiklerimizi kıvırmak ve daha uzun göstermek için mascara rimel kullanılır. Yüzümüzü bronzlaştırmak için pudra. Cilde bronz bir görünüm vermek için kullanılır. Likit bir ürün olduğu için fondöten ile beraber doğal bir sonuç verir. Fondöten, makyaj yaparken mutlaka kullanılması gereken bir üründür. Pudra cildi dış etkilerden korumaktadır ve güzel göstermektedir. Mineral ürünlerin karışımından oluşan hoş kokulu ve ince bir tozdan oluşur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları