gorevciyiz.com Üyelerinden Ürün Tavsiyeleri

 gorevciyiz.com sitesinde anket açtırıp kullanıcılarına hangi ürünleri ve markaları kullanmaktan memnunsunuz? Hangi ürünleri tavsiye edersiniz? diye sorduk. Üyelerin tavsiye ettiği ürünleri bu yazı aracılığı ile sizlere ulaştıracağız. Yeni tavsiyeler geldikçe yazımızı güncelleyeceğiz. (Tavsiye veren kullanıcılar gerçektir. Sadece yazılarda noktalama ve dilbilgisi kurallarına müdahale edilmiştir)



M**** K***: Merhabalar. Öncelikle tavsiye edeceğim ilk ürün hem ucuz hem de kullanışlı olan Reeder marka cep telefonu olacaktır. Sebebine gelecek olursak ekonominin iç açıcı olmadığı şu günlerde ne yazık ki teknolojiden de uzak kalmamız imkansız hale gelmiş durumda. Siz de benim gibi akıllı telefon tutkunuysanız yeni yeni ismi duyulmaya baslayan ve ara sıra A 101 gibi diğer marketlere göre daha ucuz olan marketlerde bile satılan Reeder marka cihazları tavsiye ederim. Hem kullanışlı hem hesaplı. İşlemci hızı da inanın gayet iyi ve en önemlisi bataryası 48 saat gidiyor. 

Diğer tavsiyelerimden birisi yağ sökücü Asperox Sarı Güç olacaktır. Ürünü hiç çıkmayan yağ pas lekesine dahi sıktığın anda anında lekeyi kiri söküp alıyor.

Diğer ürün tavsiyem gıda üzerine. Ülker markasının ürünü olan Ülker çikolatalı gofret olacaktır bu ürünü ister kahve yanında ister atıştırmalık olarak tüketebilirsiniz. Kesinlikle aşırı şekerli olmadığından ağzınızda bayram tadı verecektir. 

İçecek tavsiyesine geldiğimde ise evlerimizde hayatta olmazsa olmazımız su. Gelmiş geçmiş en iyi marka olan Erikli markasını önermekten çekinmiyorum. Büyüklerimizin değişiyle şerbet gibi tatlı ve saf doğal içecek. 

Bir de eğer ki sizlerin de bebeğiniz varsa ve geceleri yatmadan süt içirmek ihtiyacı duyuyorsanız kesinlikle tavsiyem Pınar Kido olacaktır. Çocuklar severek lezzetle içiyor bu ürünü. 

Tavsiyelerim birebir yaşadığım kullandığım ürünlerden oluşmaktadır umarım faydalı olabilmiştir. sizlere...

G***** B*****: Birinci ürün tavsiyem Yumoş ekstra lavanta. İnanılmaz güzel kokuyor ve çamaşırlarda uzun süre kalıyor. Asarken bile yaz havasını alabilirsiniz. Bir kapak koyulması yeterli oluyor çünkü fazlası çamaşırda kalıyor. Bu da alerjik bünyelerine tetikleyebilir. Dolabınızda alırken parfüm etkisi de oldukça cezbedici. Her yumuşatıcı da sonra kalmıyor. Özellikle nevresimlerde kalan kokusu yatarken rahat uykuya geçmeye de yardımcı oluyor. Güzel kokular beynimizde iyi anıları canlandırmaya destekçi. İkinci ürün tavsiyem Vernel Taze Gül Kokusu. Bunun büyük şişesi olmadığı için çok mutsuzum çünkü gerçekten çok iyi bir yumuşatıcı. Yarım kapak bile yetiyor tüm çamaşırlara. Üçüncü ürün tavsiyem Mintax mutfak temizleyicisi. Sarı bir şişe beyazlatma etkisi yok ama yağlarda çok etkili. Sıkıp normal bir bezle bile çok güzel parlatıyor. Hatta mutfak camı ocağa yakınsa mintaxla uzun süre cam yağ tutmuyor. Dördüncü ürün tavsiyem Güldal çamaşır suyu. Bir damlası bile temizlikte çok etkili. Ben özellikle tuvaletlerde kullanıyorum. Hastalıklar en çok oradan dağılır. Temizliğine güvendiğim bir çamaşır suyu. Beşinci ürün tavsiyem karbonat. Evet yanlış okumadınız karbonat. Yemekte, temizlikte, her yerde kullanabilirsiniz. Sayfalarca yazabilirim ama en kısasından tencere dibi mi tuttu karbonat. Dilim limon kaynat limonla da ovala kalaylanmış gibi oluyor. Bir de çamaşır deterjanıyla karıştır. Çamaşırlarda ne kötü koku kalıyor ne de kir. Kür etkisi yapıyor. Deterjanla yarı yarıya kullanabilirsin karbonatı. Mis gibi tertemiz oluyor. Ağzın yara oldu mu hemen bir karbonatlı su ile çalkala ağzını. 2 saatte bir akşama bir şeyin kalmaz. Altıncı ürün tavsiyem Mintax Cif. Markete özel üretim olmasına rağmen oldukça etkili bir cif ve tortu bırakmıyor. Limon etkisiyle de oldukça güçlü bir temizleyici. Lavabonuz ocağınız tertemiz olur. Bezleri bile yıkayabilirsiniz. Oldukça temiz ve leke çıkarıcı etki yaratıyor. Bir tavsiyem de Mintax sirkeli çok amaçlı temizleyici. Bu da yeni bir ürün. Bazı marketler çıkarmış. Bir yeri sildin içine sinmedi mi, hemen sık sirkeli temizleyicisini için rahat etsin. Sirkenin evin her bölgesinde işimize yaradığını hepimiz biliyoruz. Marketler bu işi biraz daha kolaylaştırmış. Bizim için karışım yaparak camlarda çok güzel etkisi var ve çabuk da kirlenmiyor. Şu kış aylarının başında yapacağımız temizlik bizi ilk bahara kadar kurtarır gibi duruyor.

Yorumlar

  1. BAZI EV TEMİZLİĞİ ÜRÜNLERİ: Yağ sökücü, çamaşır suyu, pas ve kireç sökücü, deterjan, yağ sökücü çıkmayan yağların çıkarmasına birebir olan bir üründür ve temizliği kolaylaştırıyor. Çamaşır suyu kısaca beyaz çamaşırların temizliğinde ve bazı yüzeylerin dezenfekte edilmesinde kullanılan bir maddedir.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları