İnternetten Para Kazanma Tavsiyesi - gorevciyiz.com

 İnternetten para kazanma yolları çok fazla ancak o birçok yolun sonu da çıkmaz sokağa çıkıyor. Para kazandırma siteleri çok sayıda mevcut ancak bir çoğundan para almak neredeyse işkence veya imkansız. Elbette ki dürüst bir şekilde işini yapan birçok site de mevcut. Fakat düzgün ödeme yapılan sitelerin bir çoğunda verilen işlerin karşılığında alınan rakamlar oldukça düşük. Kimi para kazandıran sitelerde de yeterli para kazanabilecek kategori bulunamıyor. Ancak tüm bunlara rağmen birçok kişi internetten para kazanabiliyor. Peki nasıl? Gerçekten de internetten ciddi gelirler elde edilebilir mi? İşte size bir tavsiye...



Son zamanlarda YouTube, TikTok, Instagram gibi platformlardan ciddi gelirler elde edildiğini biliyoruz. Ancak bu gelirleri elde etmek de sanıldığı kadar kolay değil. Bu platformların öncelikle çok katı kuralları mevcut. Bir sabah kalktığınızda yüzbinlerce takipçisi olan bir hesabınızı kapanmış olarak bulabiliyorsunuz. Ayrıca büyük platformlarda bir şey hep dikkatinizi çekmiştir. Furyaya ilk katılanlar her zaman paydan en büyük payı alır, sonraki gelenleri akın akın çekebilmek için bu şarttır. Bir nevi bunu 'kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez' mantığı ile yaptıklarını söyleyebiliriz. Bu yazıda bu sitelerin hiçbirinden bahsetmeyeceğiz. Son zamanlarda moda olan bir para kazanma şekli var. 'Görev yap para kazan' mantığıyla işleyen bu siteler biraz zahmetli olsa da sabırlı ve azimli olduğunuz takdirde size para kazandırabilir. Çok büyük paralar olmasa da serbest çalışma şekliyle bu tip sitelerden para kazanabilirsiniz. Bu yazımızda sizlere kendi kurduğumuz gorevciyiz.com sitesinden bahsedeceğiz.

gorevciyiz.com basit görevler yaparak para kazanabileceğiniz bir site. Facebook sayfası beğenip, Twitter hesabı takip edip, videolar izleyerek para kazanabilirsiniz. Aslında çok farklı görevler de var yapabileceğiniz. Yaptığınız görevlerin zorluğuna göre kazandığınız paralar da değişebiliyor. Fakat burada önemli bir nokta var. gorevciyiz.com iki yönlü bir site. Bir tarafta reklamını yapmak isteyenler var diğer tarafta reklamlara bakan kişiler var. Aslında her üye potansiyel bir satıcı ve müşteri. Ancak sitenin genel işleyişi daha çok para kazanmak isteyenler için ayarlanmış durumda. 

Öncelikle aklınızda bir yerden '1 günde 1000 TL kazanayım' gibi bir fikir varsa bu fikri şimdiden aklınızdan silin. Şu an hali hazırda hizmet veren hiçbir gerçek görev sitesi böyle bir parayı asla veremez. Kafanızda 'bir yere para yatırayım bana iki katıyla geri dönsün' gibi fikirler varsa bu siteyi ziyaret etmemenizi tavsiye ederiz. Bir kişinin para kazanabilmesi için öncelikle emek vermesi gerekir. Para ile de para kazanılabilir ancak son zamanlarda buna heveslenen bir çok kişinin ne tür ekonomik yıkımlarla karşı karşıya olduğunu anlatmamıza gerek yok sanırım. 

Konumuza geri dönersek 'görev yaparak nasıl para kazanırım?' sorusunun cevabı aslında oldukça net. Siteye üye olup anında bakiyenizi biriktirmeye başlayabilirsiniz. Buraya kadar olan kısım oldukça kolay. Karşınıza çıkan görevleri yapmaya geldi sıra. 

Ama o da nesi? 'Benden yaptığım görev ile ilgili kanıt isteniyor'. İşte bunun bir sebebi var ve işin zor kısmı da sadece burası. Örneğin sizden görevde bir videoyu izlemeniz ve video ile ilgili yorum yapmanız istendi. Siz de bunu yaptınız. İçinizden dediniz ki ' e yaptım, işte ne kanıtı yahu?' Bunun izahı şu. Siz bu görevi yaptığınızda size bu görevi veren kişi bunun için bir ödeme yapıyor ve yaptığı ödemenin boşa gitmediğiniz görmek istiyor. Bu görevi yapan kişilerin gerçek insanlar olduğuna emin olmak istiyor. Yapılan görevin ekran resmini çekmek ve bunu yüklemek görevleri yaparken sizin hızınızı azaltsa da bu şart. Neredeyse görev sitelerinin çoğu yıllardır bu şekilde işlemektedir. Ayrıca sizden görevle ilgili özel istekler istenebiliyor. Görev ile ilgili verilen ücret arttıkça bu parayı verenin de istekleri haliyle fazlalaşabiliyor. Eğer 'sorun değil, yeter ki kazanabileyim' diyorsanız buradan sonrası için sorun olabilecek bir durum bulunmuyor. Buradan sonrası sizin sabrınıza ve azminize kalmış. Ne kadar çok görev o kadar çok para... Üye olmak için tıklayın gorevciyiz.com 



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları