Reklam Yapabilecek Site Tavsiyesi

 Günümüzde ticaretin internetten yapılmasının yoğunlaşması nedeniyle internet üzerinde tanınır olmak ve markalaşmak eskiden olduğundan daha fazla önem kazandı. Reklam vermek oldukça maliyetli bir iş. Ayrıca yaptırdığınız reklamdan olumlu geri dönüşler alabilmekte oldukça zor. Sizlere bu yazımızda küçük reklam bütçeleri ile reklam verebileceğiniz bir siteden bahsetmek istiyoruz. Bu sitenin adı gorevciyiz.com 



gorevciyiz.com basın, yayın, sosyal medya, reklamcılık gibi çeşitli kollarda 20 yıldan fazladır tecrübesi bulunan çok sayıda önemli ismin birleşmesi sonucu ortaya çıkmış marka olma hedefi ile ilerleyen yeni bir sitedir.

Bu site aracılığı ile kendi adınızı duyurabilir, markanızın tanıtımını yapabilirsiniz.

Hangi sektörde faaliyet gösterdiğiniz fark etmeksizin ihtiyacınız olan bir çok konuda internet dünyasında fark edilebilir olmak için gorevciyiz.com ile çalışabilirsiniz.

Hizmet verdiği sektörde bir numara olma hedefi koyan bir oluşumun verdiği hizmetlerden size bahsetmek isteriz.


gorevciyiz.com ile yapabileceklerinizden bazıları


* gorevciyiz.com profesyonel ekibi ile yaptığınız iş ile ilgili veya size özel videoları hazırlayabilmektedir. Dilerseniz bu videoları internet ortamında yayınlatır ve etkileşim almasını sağlarsınız.

* Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, YouTube, TikTok gibi aklınıza gelen her türlü sosyal medya platformunda sizi veya markanızı öne çıkarabilirsiniz.

* Tüm Google uygulamaları için yorum ve yıldız hizmetleri sunar.

* Yazar ekibi tarafından sizler için özel yazılar hazırlar ve dilerseniz bu yazıların sosyal medya, internet ortamında, haber sitelerinde olabildiğince fark edilmesini sağlar.

* Bir web siteniz mevcut ise bu web sitesinin trafik almasını ve adının duyulmasını sağlar.

* Yapılmasını istediğiniz, nokta atış herhangi bir işin, üyeleri tarafından yapılmasını sağlar.


Kısacası internet ortamında yapılmasını istediğiniz neredeyse tüm işlerinizi üyeleri ve kendi imkanlarını kullanarak kısa sürede gerçekleştirir.

Yaptırdığınız işin zorluğu ile orantılı olarak hem üyelerine adil bir ücret hem de reklam (görev) verenlerine uygun bir imkan sunma gayreti içerisinde bir site olduğunu vurgulamak isteriz.

Daha ayrıntılı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. 


gorevciyiz.com 

yonetim@gorevciyiz.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları