Mutlaka İzlemeniz Gereken 3 Dizi - Dizi Tavsiyeleri

Bu yazımızda sizlere mutlaka izlemeniz gereken üç diziden bahsedeceğiz. Bu üç dizi hakkında ayrıntılı bilgiler verip sizleri bilgilendireceğiz. Sizler de dizi tavsiyelerinizi yorumlar kısmından verebilirsiniz. 

Mutlaka İzlemeniz Gereken 3 Dizi

1 - Teşkilat Dizisi



Şu anda Teşkilat dizisi en çok izlenen diziler arasındadır. Teşkilat dizisi Türkiye devletinin düşmanlarına karşı verdiği bir savaşı anlatır. 

Mete başkan bu dizide istihbaratın başındaki isimdir. Diziye Hakan Boyav ve Gürkan Uygun gibi usta oyuncular sonradan dahil olmuştur. Başroldeki Serdar karakteri dizinin sezon finalinde hayatını kaybeder ve diziye yeni sezonda Murat Yıldırım ve Yunus Emre Yıldırımer gibi değerli oyuncular katılır. 

Dizi, yeni sezonunda daha heyecanlı bir hikaye ortaya koymayı başarmıştır. 


2 - Gönül Dağı 




Size ikinci tavsiye edeceğimiz dizi de Gönül Dağı dizisidir. Aynı anda hem komik olan hem de duygusal bir dizidir. Uzun zamandır bu kadar güzel bir Türk dizisi yapılmamıştır. Konusu bu kadar iyi işlenmiş bir Türk dizisinin uzun süredir yapılmadığını söyleyebiliriz. 

Gönül Dağı dizisinin hikayesinde anlatılan kasabadaki yaşam ve oradaki insanların başından geçenler çok iyi bir şekilde izleyiciye sunulmaktadır. 

Dizinin en takdir edilmesi gereken yönlerinden biri de karakterlerin sürekli aynı kıyafetleri giymesidir. İzlediğinizde sanki siz de orada yaşıyormuşsunuz gibi bir hisse kapılıyorsunuz. 

Dizide aşk konusu çok gerçekçi ve insanın yüreğine dokunuyor resmen. Bu diziyi hazırlayan, başta TRT olmak üzere, oyuncu kadrosuna ve yapım ekibine gerçekten teşekkür etmek gerekir. 


3 - Ezel



Tavsiye edeceğimiz bir diğer dizi de Ezel dizisidir. Başrolünde Kenan İmirzalıoğlu'nun olduğu Ezel dizisinde 3 arkadaşı tarafından ihanete uğramış bir adamın hikayesi anlatılıyor. Ömer dizide Eyşan adlı bir kızdan hoşlanır ve onu Cengiz ve Ali adındaki arkadaşlarıyla tanıştırır. Ömer daha sonra askere gider ve o askerdeyken Eyşan babasıyla birlikte Ali ve Cengiz'i de yanına alarak bir banka soygunu işine kalkışırlar. Bunun için de onlara bir kurban lazımdır ve o da Ömer'dir. Daha sonra Ömer hapise atılır ve orada bir gardiyan Ömer'e çeşitli işkenceler yaparak ona paraları nereye sakladığını sorar ama bir türlü öğrenemez. Bir gün avluda yürürken o gardiyan Ömer'i tam öldüreceği sırada Ramiz Karaeski yani namı diyar Dayı tarafından kurtarılır. Ve dayı onu himayesi altına alır. Ömer'e ona ihanet eden arkadaşlarından nasıl intikam alacağını söyler. Ona bildiği bütün şeyleri öğretir. Bir gün hapiste isyan çıkar ve çıkan yangında Ömer ölmüş diye etrafa yalandan haber yayılır. Aslında onun ameliyatla yüzünü değiştirilmiştir. Hikaye asıl buradan sonra başlar. Diziyi izlemeyenlere şiddetle izlemelerini tavsiye ederiz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları