YouTube Videosuna İzlenme Satın Almak Gerekli midir?

 YouTube'nin aylık bir milyardan fazla aktif kullanıcısı var ve platforma yaklaşık her dakika bir 400 saatlik video yükleniyor. YouTube'nin ister eğlence, ister eğitim, isterse sadece vakit geçirmek olsun, pek çok insanın hayatının ayrılmaz bir parçası haline gelmesi şaşırtıcı değil. YouTube'da bu kadar çok içerik mevcut olduğundan, izlemek istediğinizi bulmanız için pek çok fırsat vardır ancak bazen kaliteli içerik bulmak zor olabilir.


YouTube görüntülemeleri satın almak videolarınız insanlar tarafından aranırken daha görünür hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda birisi belirli anahtar kelimeleri yazdığında arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almayı da kolaylaştırır.

İçeriğinizi daha görünür hale getirmek için YouTube izlenmelerin satın alabilir veya markanızı daha saygın hale getirmek ve sahip olduğunuz sadık müşteri sayısını artırmak için de kullanabilirsiniz. Peki nereden başlayacaksınız? Göründüğü kadar zor değil ama satın almadan önce bilmeniz gereken bazı şeyler var.

YouTube görüntülemeleri satın almanın faydaları nelerdir?

YouTube görüntülemeleri satın almanın avantajlarının neler olduğunu merak ediyorsanız çok sayıda olduğunu bilmek sizi mutlu edecektir.

Birincisi, videolarınızın arama sonuçlarında daha üst sıralarda yer almasını ve böylece daha görünür olmalarını sağlar. Örneğin, birisi 'YouTube'da tüm zamanların en iyi videoları' yazarsa binlerce görüntülemeye sahip olduğunuzda videonuz çok daha kolay görünür. Ayrıca videolarınıza bir tür meşruiyet katmanıza da yardımcı olur; birisi izlemek üzere olduğu içeriği zaten gören çok fazla kişi olduğunu gördüğünde, bu içeriği kendi başına kontrol etme eğiliminde olabilir.

Hedeflenen anahtar kelimeleri reklamlarınıza dahil etmek için ucuz izlenme satın almanıza olanak tanıyan YouTube reklamlarını da kullanabilirsiniz. Bu sayede reklamınızı yalnızca içeriğinizi izleyen kişiler görmez, aynı zamanda görmesini istediğiniz belirli terimleri arayan herkes de reklamınızı görebilir.

YouTube Reklamlarında nasıl YouTube görüntülemeleri satın alabilirim?

YouTube reklamlarını satın almanın iki yolu vardır: YouTube reklam ortaklarıyla veya kendi başınıza. Nasıl reklam oluşturacağınızdan emin değilseniz bir iş ortağıyla çalışmanızı öneririz çünkü süreç çok daha kolaydır ve daha sorunsuz ilerleyecektir. Ancak kendi başınıza bir reklam satın almak istiyorsanız bunun Google Ads aracılığıyla yapılabileceğini ve aktif hale gelmeden önce biraz ince ayar gerektirebileceğini bilin.

Bir YouTube reklamcılık ortağıyla çalıştığınızda, reklamınızı oluşturmaktan YouTube'a yüklemeye kadar tüm süreci sizin için onlar halleder. Tek yapmanız gereken, reklamlarında hedeflemelerini istediğiniz anahtar kelimeleri onlara sağlamaktır. Bu yöntemle, yalnızca reklamlarınız süper hedefli ve gerçekten hızlı hale getirilmekle kalmaz, aynı zamanda hemen eklenecek  YouTube görüntülemeleri de satın alırsınız. Ve bir reklam ortağının aynı anda yükleyebileceği reklam miktarı sınırsız olduğundan, temelde başarı garantilidir.

YouTube görüntülemeleri satın almak için reklam ortaklarıyla çalışmanın en iyi avantajlarından biri, bunların yüksek düzeyde elde tutulan görüntülemeler satın almanıza olanak sağlamasıdır. Bunlar, normal düşük tutma görüntülemelerinden çok daha etkilidir çünkü çok daha uzun süre dayanırlar ve belirli bir süre dolaşımda kalırlar, böylece SEO sıralamanızı yükseltebilir ve insanların daha fazla videonuzu izlemesini sağlayabilirsiniz.

Birisi videonuzun 30 saniyesini izlediğinde bunun görüntüleme olarak sayılacağını unutmayın. Ayrıca, birisi videonuzun %50'sinden fazlasını izlerse, bu 'sıcak izleme' olarak kabul edilir ve videonuz birinin YouTube akışında çok daha uzun süre kalır; bu, diğer videolarınızı da izleyebileceği anlamına gelir.

Satın alabileceğiniz farklı hizmet türleri

YouTube görüntülemeleri satın almanın ne gibi faydalar sağlayacağını öğrendikten sonra hizmet aramaya başlayabilirsiniz. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda farklı tür vardır ve hepsinin kendine göre avantajları vardır; bu nedenle biraz araştırma yapmaktan ve fiyatları karşılaştırmaktan korkmayın.

Yüksek tutma oranına sahip görüntülemeler – bunlar en uzun süre dayanır ve SEO sıralamanızı daha hızlı yükseltmenize yardımcı olur.

Beğenme ve beğenmeme seçenekleri kapalı olan görüntülemeler - bu, birisi videonuzu beğenmese bile bunu herkese açık olarak söyleyemeyeceği anlamına gelir. Bu şekilde her görüntülemede yalnızca iyi şeyleri elde edersiniz. Ve hiç kimse videolarınızı kaç kişinin beğenmediğini göremediği için, sanki gerçekte olduğundan daha fazla beğenilmiş gibi görünebilir.

Farklı ülkelerden görüntülemeler - En iyi hizmetler, videolarınızın her yerdeki insanlar tarafından görülebilmesi için dünyanın her yerinden görüntüleme satın almanıza olanak tanır.

Ayrıca çeşitli cihaz türleri arasında seçim yapabilirsiniz; videonuzun tabletlerde veya iPhone'larda da görünmesini istiyorsanız bunu sunan bir hizmet aramalısınız.

YouTube görüntülemeleri satın aldıktan sonra, videolarınızın doğal yollardan da tanıtımını yapmayı unutmayın, böylece daha fazla görüntüleme elde etsinler; Facebook reklamları veya başka bir şey aracılığıyla olsun, çevrimiçi ortamda pek çok kişiyle rekabet etmeniz gerektiğinde iyi bir pazarlama stratejisine sahip olmak çok önemlidir. .

Sonuç

Videolarınızı pazarlamak söz konusu olduğunda, YouTube görüntülemeleri satın almak, başlamanın harika bir yoludur. Sadece paranızın karşılığında daha fazla görüntüleme elde etmekle kalmaz, aynı zamanda SEO sıralamanızı da yükseltir ve insanların daha fazla videonuzu izlemesini sağlarsınız. Aralarından seçim yapabileceğiniz birçok farklı hizmet var, bu nedenle biraz araştırma yaptığınızdan ve ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulduğunuzdan emin olun. Videolarınızı satın aldıktan sonra tanıtmayı da unutmayın; bu, kısa sürede daha fazla ilgi ve görüntüleme kazanmanıza yardımcı olacaktır!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

YouTube Shorts Video Tavsiyeleri

Güzel Bir Yemek Tavsiyesi Midye Saganaki Tarifi

Kwai İle Nasıl Para Kazanılır? Kwai İle Para Kazanma Yolları